Megatrots zijn we, op al onze medewerkers die er elke avond weer een feestje van weten te maken voor onze gasten. Daan (18) is er zo eentje.

Een Mooimaker, zo noemen we hem. En alle andere keukenmedewerkers trouwens ook. Daan werkt bij ‘t Zusje Zaltbommel en dat doet ‘ie met heel veel plezier. “Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar het is zo ontzettend leuk! Elke dag is anders en die afwisseling maakt dat ik me nooit verveel. Het is flink ‘doorstampen’, maar er is altijd tijd en ruimte voor een dolletje. Ik heb het reuze naar mijn zin!”

Ruimte om te groeien
Daan begon zo’n twee jaar geleden bij ’t Zusje in Zaltbommel. “In de spoelkeuken. Maar inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Daarom is het ook zo leuk om bij ’t Zusje te werken. Je krijgt hier, ook als je nog geen ervaring hebt, alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.”

Hecht en supergezellig team
Voorlopig zit Daan dus prima op zijn plek. “Ik kan het goed vinden met mijn collega’s en dan heb ik het niet alleen over de mensen met wie ik in de keuken sta. We vormen met z’n allen een heel hecht en supergezellig team. Bij ’t Zusje in Zaltbommel werken allemaal jonge, enthousiaste mensen. Dat maakt het natuurlijk extra leuk. Onder werktijd, maar ook daarbuiten, hebben we veel lol met elkaar en dat stralen we ook uit naar de gasten. Die genieten daar ook van.”

Het Zusje-team, daar wil jij toch ook bij horen? En dat kan!

We zijn op zoek naar Mooimakers zoals jij. Waar precies? Neem snel een kijkje op www.werkenbijtzusje.nl voor een actueel vacatureoverzicht per vestiging!