Ohhh, wat is het genieten. Al wekenlang is het écht zomer.

We geven toe: het zou af en toe best een tikkeltje koeler mogen zijn maar hé, we hadden het slechter kunnen treffen! Zo’n beetje heel Nederland viert momenteel vakantie en hoe kun je dat met deze temperaturen nou beter doen dan met een (speciaal)biertje op het terras. Precies. Dat dachten wij ook. En zie jij door al die biertjes het bos niet meer? Dan helpen we je met onze Zusje-biergrafiek graag op weg bij het kiezen van jouw favoriet!

Ga jij voor fris en fruitig? Of toch liever voor dat volle, ietwat bittere biertje? Kan allemaal geregeld worden! Onze biergrafiek wijst je heel eenvoudig de weg door het bos der (speciaal)biertjes. En dat zijn er tegenwoordig nog al wat.

Om je alvast een beetje in de stemming te brengen voor een volgend bezoek aan één van onze Zusjes, hierbij alvast enkele van onze pareltjes van de bierkaart.

Fruitig fris

Toppertje, dit. Ook voor de niet-doorgewinterde bierdrinker. Mooi lichtrood van kleur, fris en met de intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken (kersen dus), vlierbessen én bosbessen. Hmmm…

Mooie middenmoter

Alleen die naam al! Peroni Piccola is er eentje voor diegenen die het beste van twee werelden willen: een smaakvol en fris blond biertje met een vleugje kruiden en de pérfecte bitterheid. Doet het (ook) goed als zomers aperitiefje.

Stevig stoer

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een pittige jongen! De Tripel Kanunnik van Wilderens is gebrouwen naar origineel recept en dat betekent dat er maar liefst vier graansoorten zijn gebruikt. Kruidig, zoetig en iets bitter, maar met een bijzonder zachte afdronk. Eentje voor de wat meer ervaren bierdrinker deze.